Ons team

Ons team van enthousiaste beweegcoaches brengt dagelijks zo veel mogelijk mensen in beweging. Van jong tot oud. Wij stellen ons graag aan je voor:

Zederik in Beweging - Beweegcoach Stan

Stan de Groot – Beweegcoach Senioren
“Mijn naam is Stan de Groot en als sport- en beweegcoach binnen het team van Zederik in Beweging stimuleer ik ouderen om meer te bewegen. Maar ik wil mensen vooral plezier in bewegen laten ervaren. Naast mijn sportieve werkzaamheden ben ik zelf actief op de korfbalvelden in Hardinxveld en kijk ik ieder jaar weer uit naar de wintersportvakantie. Leuk om jullie een keer tijdens mijn activiteiten voor Zederik in Beweging te zien!”

Zederik in Beweging - Beweegcoach Dieuwertje

Dieuwertje Walraven – Sportconsulent Jeugd 
“Mijn naam is Dieuwertje Walraven. Ik ben 26 jaar oud en ik ben woonachtig in Gorinchem. Een aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het MBO Sportcollege te Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zo vind ik het erg leuk om verre afstanden te skeeleren. Ik ondersteun in het basisonderwijs bij de gymlessen en hou mij ook bezig met het organiseren van evenementen en het begeleiden van naschoolse activiteiten. Graag zie ik jullie snel een keer bij mijn werkzaamheden in Zederik!”

Zederik in Beweging - Beweegcoach Joyce

Joyce Gelderblom – Sportconsulent
“Ha! Mijn naam is Joyce, ik ben 23 jaar oud en woon in Gorinchem. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en voor de rest sta ik graag op het voetbalveld bij Peursum in het dames 1. Ik vind het belangrijk dat kinderen veel bewegen en dat ze tijdens dat bewegen ook veel plezier hebben. Ik stel daarbij voor mezelf de uitdaging dat de kinderen zich motorisch kunnen ontwikkelen. Wanneer ik zie dat de kinderen tijdens mijn activiteit vooruitgang boeken en daar zelf blij mee zijn, dan maakt mij dat ook heel blij. Daar doe je het voor.”

Zederik in Beweging - Beweegcoach Ike

Ike Korevaar-Slob 
“Hoi allemaal, ik ben Ike Korevaar – Slob en werkzaam binnen het project Zederik in Beweging. Op diverse manieren proberen we zowel jong en oud op een positieve manier in beweging te brengen!