Teamleden

Remon Hofstede  – Sportconsulent

Ieder kind verdient het om op een actieve, leuke en leerzame manier samen met elkaar te sporten en bewegen. Ik wil ze dit graag laten ervaren, door ze een passend en gevarieerd aanbod aan beweegactiviteiten te geven, zowel binnen als buiten school. Sinds mei 2017 ben ik actief bij Zederik in Beweging en maak ik kinderen enthousiast voor de sport- en beweegwereld. Hierbij staan plezier, samenwerken en ontwikkeling bovenaan. Laat de kinderen nu genieten van bewegen met elkaar, zodat ze hier de rest van hun leven plezier van hebben!

Mail: r.hofstede@zederikinbeweging.nl
Tel: 06-29292950


Roel de Kruijk – Sportconsulent_T1A6994 (Medium)

Sinds november 2015 versterk ik het team van Zederik in Beweging. Samen met sportconsulent Chris ga ik me inzetten om zoveel mogelijk jeugd aan het bewegen te krijgen. Daarnaast zie ik als uitdaging om verenigingen te versterken waar nodig en het beweegaanbod te vergroten binnen de dorpskernen!
Mail: r.dekruijk@zederikinbeweging.nl


Annika Jabroer – Beweegcoach Senio_T1A7044 (Medium)ren

Ik ga zoveel mogelijk ouderen stimuleren om te gaan bewegen. Omdat Present partner is van het project ben ik regelmatig werkzaam voor de bewoners van Open Vensters, maar ook in de wijk ben ik actief om nieuwe initiatieven voor 60-plussers op te zetten. Dit doe ik zoveel mogelijk in samenwerking met andere partijen zodat we elkaar kunnen versterken!
Mail: a.jabroer@zederikinbeweging.nl 
Tel: 06-21456998


Henrieke Verdouw – Beweegcoach Senioren
_T1A7009 (Medium)
Sinds 17 maart 2015 versterk ik dit enthousiaste team. Samen met Annika richt ik mij op de senioren in Zederik. Hierbij moet je denken aan de thuiswonende 55+ers, maar ook de ouderen in verzorgingstehuizen. Álle senioren aan het bewegen op zijn/haar eigen niveau!


Stan de Groot – Beweegcoach Senioren

 Mijn naam is Stan de Groot en afgestudeerd aan het CIOS in Goes tot sport- en bewegingscoördinator niveau 4. Daar ben ik afgestudeerd aan het profiel LOBOS ( Leraar Ondersteuner, Buurt, Onderwijs & Sport) en ben ik gecertificeerd senioren sportleider en leefstijlcoach. Als vervanger van Henrieke ben ik voornamelijk op de locaties van Present te vinden om het bewegen onder de ouderen te stimuleren. Het is geweldig om mensen het plezier en belang van bewegen te laten ervaren. Graag kom ik je snel eens tegen!

Mail: stan.degroot@presentvooru.nl

Tel. 06 – 576 59 344


Dieuwertje Walraven – Sportconsulent Jeugd 

“Mijn naam is Dieuwertje Walraven. Ik ben 26 jaar oud en ik ben woonachtig in Gorinchem. Een aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het MBO Sportcollege te Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zo vind ik het erg leuk om verre afstanden te skeeleren. Ik ondersteun in het basisonderwijs bij de gymlessen en hou mij ook bezig met het organiseren van evenementen en het begeleiden van naschoolse activiteiten. Graag zie ik jullie snel een keer bij mijn werkzaamheden in Zederik!”