Nathalie, latje trap winnaar van HSSC’61

Op 23 november speelt FC Utrecht een wedstrijd tegen AZ in het teken van Vijfheerenlanden. Zederikse voetbaltalenten maakten kans op voetkaartjes tijdens een latje trap toernooi. Beweegcoach Dieuwertje nam een kijkje tijdens de latje trap finale van HSSC’61.

“Vanuit Sportservice Vianen werden wij benaderd om met onze Zederikse dorpen mee te doen aan een latje trap toernooi. De winnaars van de toernooien maken kans op kaartjes voor de wedstrijd van FC Utrecht tegen AZ. Natuurlijk zeiden we daar meteen volmondig ‘ja’ op!”, aldus beweegcoach Dieuwertje. “HSSC’61 Hei en Boeicop, SC Meerkerk, VV Ameide en De Lekvogels Lexmond deden met ons mee.”

Afgelopen zaterdag nam Dieuwertje een kijkje bij HSSC’61 Hei en Boeicop waar ze de latje trap finale speelden. “Dat ging er enthousiast aan toe!” De kinderen die in de finale stonden, waren erop gebrand om te winnen. Elke finalist kreeg vijf ballen en dus vijf kansen om op de lat te trappen. Het kind dat de meeste ballen raak schoot won. Er was maar één absolute winnaar en dat was Nathalie van der Lee. Zij ging naar huis met twee kaarten voor de wedstrijd FC Utrecht tegen AZ. Alvast heel veel plezier 23 november!