Judo in Ameide!

In de afgelopen weken heeft judoleraar Joost de Langen van Sportschool Sport en Bewegen Vianen, verschillende clinics gegeven tijdens de gymlessen op de basisscholen in Ameide. Op zowel SmdB de Kandelaar als de OBS Henrick van Brederode school waren de leerlingen erg enthousiast! Ook tijdens de Ben Bizzie activiteit op woensdag 14 oktober, een buitenschoolse activiteit van Zederik in Beweging, heeft Joost een judoclinic verzorgd. Deze clinics hadden als doel om de jeugd in Ameide/Tienhoven enthousiast te maken voor de nieuwe sport die Ameide rijker is.

Vanaf dinsdag 3 november start Sportschool Sport en Bewegen Vianen met het geven van judolessen aan de jeugd vanaf 6 jaar. De judolessen zullen plaatsvinden in `t Spant. Joost de Langen zal de lessen verzorgen, hij is Judoleraar A en hij heeft al jaren ervaring in het geven van judolessen en sportkanjertrainingen. De judoles zal gegeven worden van 17:00 tot 18:00 uur. Bij veel aanmeldingen wordt dit uitgebreid met een extra uur.

Ben je benieuwd naar de judolessen? Schroom dan niet om langs te komen en doe een lesje mee. Joost kan u dan meer vertellen over de lessen, maar ook over het judo in het algemeen. Judo is een sport waar kinderen niet alleen sporten, maar ook sociale vaardigheden meekrijgen en kunnen werken aan hun zelfvertrouwen.

judoflyer