Fietsend voor het goede doel op zoek naar Het Gouden Ei

Fietsend voor het goede doel op zoek naar Het Gouden Ei!

Maandag 22 april staat dit jaar in het teken van fietsen, een goed doel en het gouden ei! Na het wielerspektakel op zaterdag wordt op 2e paasdag de Arno Wallaard Memorial toertocht georganiseerd.

Voor de echte fanatiekelingen is er de 100 km route die voor een groot deel lijkt op de wedstrijd van zaterdag. Daarnaast is er nog een route van 60 km en wordt er voor de sportieve gezinnen een leuk uitstapje van 30 km uitgezet.

Dit jaar hopen we meer kinderen op te fiets te zien stappen. Samen met het gezin of vriendjes en vriendinnetjes sportief bezig zijn en ondertussen op zoek naar Het Gouden Ei! Ergens op het parcours van de 30 km ligt namelijk een groot Gouden Ei verstopt. Met behulp van een aantal aanwijzingen is het alleen nog maar de vraag wié het ei als eerste gaat vinden. De winnaar krijgt groot chocoladepakket want 1 ding is zeker…….Pasen, eieren en chocolade horen bij elkaar.

Ook wordt er dit jaar weer gefietst voor een goed doel. Deze keer sponsoren wij de toppers van het Alpe d’Huzes team uit Noordeloos. Deze kanjers gaan op donderdag 6 juni fietsend het gevecht met de Alpe d’Huez aan om zo geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Alleen dit is al een goede reden om met zijn allen op de fiets te stappen om zo een klein steentje bij te dragen. Je kunt team Noordeloos volgen in de voorbereidingen via www.facebook.com/teamnoordeloos

Meedoen is dit keer extra makkelijk. In Meerkerk is er een heuse pinautomaat aanwezig om zo contactloos je inschrijfgeld te betalen en via de site www.arnowallaardmemorial.nl/toertocht is er een gemakkelijke tool gemaakt om je vooraf al in te schrijven. Zo ben je weinig tijd kwijt bij de start en kun je al snel genieten van al het moois dat de Alblasserwaardse polder te bieden heeft! En wie weet vind jij als eerste Het Gouden Ei! Starten kan tussen 09.00 uur en 13.00 uur bij Het Kleine Brughuis, Dorpsplein 2 in Meerkerk.