AWM Toertocht

AWM toertocht

Hou je er van om samen met familie, vriendjes of vriendinnetjes sportief bezig te zijn? Doe dan gezellig mee met de Arno Wallaard Memorial toertocht op zondag 22 april in de Alblasserwaard!

De Arno Wallaard Memorial is de mooiste polderkoers van Nederland. De wedstrijd (zaterdag 21 april) doet een aantal van de mooiste plaatsen van de Alblasserwaard aan, maar kan echter niet overal komen. Sommige weggetjes zijn te smal, sommige plekjes passen niet in de route. Kan het dus nog mooier? Jawel, het kan nog mooier! De route van de AWM-toertocht gaat over het parkoers van de wedstrijd, maar voert ook over houten bruggetjes, slingert zich tussen de molens van Kinderdijk door, en toont de polder in al haar schoonheid.

Er zijn routes van 30, 60 en 100 km uitgezet waarbij de 30 km route ideaal is voor families. De tocht mag op iedere soort fiets gereden worden, met een elektrische fiets of een bakfiets ben je bijvoorbeeld ook meer dan welkom. Bij de inschrijving krijgt iedereen een lekkere krentenbol en een banaan voor wat extra energie onderweg. Daarnaast krijg je als je de tocht helemaal uit fietst nog een leuk presentje na afloop. Kortom vraag je ouders, opa’s of oma’s en doe gezellig mee met deze sportieve fietstocht voor het hele gezin!