Teamleden

 

Remon Hofstede  – Sportconsulent

Bewegen is heel belangrijk. Belangrijk voor je gezondheid, je mentale toestand, voor je sociale leven en je algehele fitheid.
De bewegingsontwikkeling van een kind is dus van groot belang voor de rest van zijn of haar leven. Ik wil de kinderen binnen de gemeente Zederik gelukkig(er) maken door te bewegen en dit gaat in combinatie met heel veel plezier.
Op die manier bewegen ze voor de rest van hun leven!!

Mail: r.hofstede@zederikinbeweging.nl
Tel: 06-29292950

Roel de Kruijk – Sportconsulent_T1A6994 (Medium)

Sinds november 2015 versterk ik het team van Zederik in Beweging. Samen met sportconsulent Chris ga ik me inzetten om zoveel mogelijk jeugd aan het bewegen te krijgen. Daarnaast zie ik als uitdaging om verenigingen te versterken waar nodig en het beweegaanbod te vergroten binnen de dorpskernen!
Mail: r.dekruijk@zederikinbeweging.nl
Tel: 06-42441640

 

Indra Huizinga – SportconsulentNegen_196A0011

Per 1 september 2016 ben ik werkzaam bij Zederik in beweging als sportconsulent. U kunt mij vooral vinden in Meerkerk, Ameide en Lexmond. Samen met de sportconsulenten Chris en Roel ga ik me inzetten om de jeugd van Zederik meer in beweging te krijgen. Zowel op school als in de buurt, waarbij ik graag wil proberen om de sportverenigingen hierbij te betrekken. Sporten is leuk, leerzaam en gezond. Iedereen moet zich hier bewust van worden!                                           Mail: i.huizinga@zederikinbeweging.nl
Tel: 06-52879903

Annika Jabroer – Beweegcoach Senio_T1A7044 (Medium)ren

Ik ga zoveel mogelijk ouderen stimuleren om te gaan bewegen. Omdat Present partner is van het project ben ik regelmatig werkzaam voor de bewoners van Open Vensters, maar ook in de wijk ben ik actief om nieuwe initiatieven voor 60-plussers op te zetten. Dit doe ik zoveel mogelijk in samenwerking met andere partijen zodat we elkaar kunnen versterken!
Mail: a.jabroer@zederikinbeweging.nl 
Tel: 06-21456998

Henrieke Verdouw – Beweegcoach Senioren
_T1A7009 (Medium)
Sinds 17 maart 2015 versterk ik dit enthousiaste team. Samen met Annika richt ik mij op de senioren in Zederik. Hierbij moet je denken aan de thuiswonende 55+ers, maar ook de ouderen in verzorgingstehuizen. Álle senioren aan het bewegen op zijn/haar eigen niveau!

 

 

Stan de Groot – Beweegcoach Senioren

Vanaf februari 2017 ben ik werkzaam als Beweegcoach Senioren voor Zederik in beweging als vervanger van Henrieke Verdouw die tijdelijk met verlof is. Mijn naam is Stan de Groot en afgestudeerd aan het CIOS in Goes tot sport- en bewegingscoördinator niveau 4. Daar ben ik afgestudeerd aan het profiel LOBOS ( Leraar Ondersteuner, Buurt, Onderwijs & Sport) en ben ik gecertificeerd senioren sportleider en leefstijlcoach. Als vervanger van Henrieke ben ik voornamelijk op de locaties van Present te vinden om het bewegen onder de ouderen te stimuleren. Het is geweldig om mensen het plezier en belang van bewegen te laten ervaren. Graag kom ik u snel eens tegen!

Mail: stan.degroot@presentvooru.nl

Tel. 06 – 576 59 344

 

Arjan Versluis – Projectcoördinator

Zederik ‘in Beweging’ brengen is een mooie uitdaging._T1A7058 (Medium) Als Projectcoördinator richt ik me, naast het coördineren van het project, op het realiseren van samenwerking.
Want als project willen we zoveel mogelijk samenwerken met verschillende partners. Samen op weg naar een sportieve samenleving in Zederik!
Mail: a.versluis@zederikinbeweging.nl
Tel: 06-27650823